КНП "Центр комунікації"
Головна Новини Каністерапія для дітей наших захисників у VcentriHUB 

Каністерапія для дітей наших захисників у VcentriHUB 

25/11/2022Каністерапія для дітей наших захисників у VcentriHUB Каністерапія для дітей наших захисників у VcentriHUB 
Вже протягом місяця у наших приміщеннях відбується щотижнева соціально-психологічна реабілітація для родин захисників України!

Соціально-психологічна реабілітація людини - це комплекса система заходів спрямована на відновлення, розвиток та утвердження соціального статусу особистості, її психологічних функцій, якостей, властивостей; захист психічного здоров‘я та соціального благополуччя; соціальне залучення до повноцінної життєдіяльності та дієздатності, включення в соціальні відносини на основі усунення обмежень життєдіяльності та створення доступного середовища.
Каністерапія дає можливість людям з особливими потребами отримати психофізіологічну допомогу, яка полягає в тому, що взаємодія з тваринами нормалізує роботу нервової системи, знімає артеріальний тиск, знижує рівень фізіологічного і психологічного стресу, конфліктність, відчуття неповноцінності, ворожість, тривожність, сприяє гармонізації міжоблстісних відносин. Метод каністерапії має комплексний характер, адже застосування методу це і лікування, і реабілітація, і психотерапія з залученням собак.
Під наглядом дресирувальників охочі можуть погратись, пообійматись та погуляти з чотирилапими друзями. Під час спілкування з твариною, людина не тільки відволікається від повсякденності, а й покращує настрій, що нормалізує роботу нервової системи
Головною метою каністерапії є - допомогти людині справитись зі своїми емоціями

Приєднатись до зустрічей можна:
Щопонеділка у Vcentri HUB: Голосіїв о 17:00
Щовівторка у Vcentri HUB: Оболонь о 17:00
Вхід вільний!

Дякуємо організаторам ГО Родини "Небесної Сотні за таку чудову ініціативу!

https://t.me/VCENTRI